DAGBOEK VAN EEN STERRENKIND

De Wereld door de ogen van LinaGeef jouw recensie

Leuk als je een recensie over het Dagboek van een Sterrenkind achterlaat!

Hartelijk dank, Nellien


Recensies

Linda Vogelzang
26-08-22 17:13:10
Wat een prachtig boek! De schrijfstijl is heel prettig en beeldend en ook de personages zijn goed uitgewerkt. Dit verhaal voelde voor mij echt als een reis. Het is op zo'n positieve manier neergezet dat ik er zelf ook blij van werd, maar het heeft mij ook aan het denken gezet. Een heel mooi boek met een mooie boodschap.
Leonie van Spelde
06-06-22 12:07:20
Lieve Nellie, wauw wat een heerlijk boek. Voor mij heel veel herkenning. Hoe jij mij geholpen hebt op Kreta, een dag later vond ik mijn map ook weer terug. En natuurlijk alle plekjes op Kreta. Ik heb genoten van Lina's reis. Met een lach en een traan heb ik je boek in 3 dagen uit gelezen. Het heeft me geraakt in mijn hart. Dank je wel dat je me meegenomen hebt op Lina's reis. ❤️❤️
Joop K
05-06-22 10:46:50
Lina´s reis gevolgd en er erg blij van geworden. Je hebt een prachtig boek geschreven en ik hoop dat héél veel mensen het zullen lezen en ook die blijheid en hoop zullen ervaren die ik ervoer.Héél veel dank!!
Arnold V
05-06-22 10:44:31
Je boek heb ik met veel interesse gelezen, ik vind het een mooie combinatie van fictie en non-fictie. Ook zit er een goede en soms een beetje spannend verhaallijn in. Ik zie ook wel veel raakvlakken met mindfullnes en Boedisme. Wat ik het allermooiste vind is dat het een heel positief geschreven boek is. Ik vind dat je een topprestatie heb geleverd.
Waren er maar zoveel meer mensen positief!E-mailen
Bellen
Map
Info